creating magic

In WahaWorld creëer je zelf een fantasiewereld. Knutsel jouw kostuum en duik in de wereld van je personage. Bestrijd pesters als peace hero, ga op avontuur als discover guide of vlieg naar de ruimte als space dreamer. Download nu jouw favoriete pakket en beleef uren speel- en knutselplezier.

 

Meer dan enkel knutselen

CREATIVITEIT IS DE SUPERPOWER VAN DE TOEKOMST

Met WahaWorld dagen we kinderen uit om te creëren en te fantaseren. In een wereld waarin we geen tijd meer hebben om te experimenteren, geven wij hen opnieuw papier, potlood en schaar om hun creativiteit te trainen. Wij inspireren je graag, maar je kan ook gewoon heerlijk je ding doen.

Ons overvolle leven in de eenentwintigste eeuw lijkt ons onderbewustzijn te verstikken en daarmee ook onze creativiteit. En laat creativiteit nu net zijn wat de wereld nodig heeft.

WahaWorld is de perfecte partner voor het onderwijs. Op een creatieve manier bevorderen we nieuwsgierigheid, handigheid, ruimtelijk inzicht en reflectief vermogen.

LEREN DOOR TE DOEN

Alle pakketten zijn ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten, coaches en vormgevers. Al spelenderwijs ontdek je geometrische vormen, kleuren, materialen en typografie. WahaWorld is de perfecte partner voor het onderwijs. Op een creatieve manier bevorderen we nieuwsgierigheid, handigheid en ruimtelijk inzicht.

 

MAATSCHAPPELIJKE MEERWAARDE

Elk pakket is ook gekoppeld aan een maatschappelijk project. Zo werkt de peace hero aan je zelfvertrouwen, helpt de discover guide jou om de natuur te redden én laat de space dreamer je doelen stellen voor de toekomst. WahaWorld zelf doet ook aan zingeving. Zo schenken wij zieke en minder bedeelde kinderen gratis pakketten.

WahaWorld speelt op een constructieve manier in op de thema’s waar onze kinderen mee bezig zijn. Tijdens het knutselen hadden mijn dochter en ik zelfs een heel open gesprek over pesten.

 

Samenwerken?

Wilt jouw gemeente, organisatie, bedrijf, school graag iets opzetten samen met WahaWorld? SUPER!!! Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.